Privacy Verklaring

Status Finance is een administratiekantoor in de regio Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het klein bedrijf op het gebied van boekhouding, financiële administratie, belastingaangifte, salarisadministratie en bedrijfsadviezen.  Via onze website informeren wij bestaande en potentiële klanten over onze diensten, bieden wij relevante brancheinformatie aan en hebben klanten toegang tot meerdere gepersonaliseerde portals en pagina’s.

In deze privacyverklaring staat beschreven op welke manier persoonsgegevens via deze website worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen worden en voor welke doelen deze gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vindt u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten.

De privacyverklaring kan ten aller tijde gewijzigd worden door, bijvoorbeeld, wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 30 april 2018

Heeft u vragen of opmerkingen over de inhoud van deze verklaring, dan kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier op deze website of door een e-mail te sturen naar info@statusfinance .nl

Status Finance
Parkweg 15-B
2271 AD Voorburg
 070-3863702
info@statusfinance .nl
KvK: 27348449

WAARVOOR VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?
Persoonsgegevens die via deze website worden verzameld, worden verwerkt ten behoeve van de voldoende doelen:

  • Om een overeenkomst met u aan te gaan;
  • Het versturen van uitnodigingen en nieuwsbrieven

Hiervoor worden via deze website mogelijk en nooit andere gegevens dan de volgende door ons gevraagd en verwerkt:

  • Voor- en achternaam
  • Adres + huisnummer
  • Postcode & Woonplaats
  • Land
  • IP-adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Rechtsvorm
  • KvK-nummer
  • BTW-nummer

BIJZONDERE / GEVOELIGE GEGEVENS

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan verwijderen wij deze informatie.

GEAUTOMATISEERDE GEGEVENSVERWERKING

Status Finance neemt  geen geautomatiseerde beslissingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

BEVEILIGING
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van jou te beschermen tegen onrechtmatige verwerking. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens StatusFinance van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.


WAAROM WORDEN DEZE GEGEVENS VERZAMELD?

  • · Het afhandelen van uw betaling, versturen van offertes en facturen;
  • · Verzenden van onze nieuwsbrief;
  • · U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • · U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • · U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
  • · De informatie op onze website af te stemmen op haar bezoekers;
  • · Ontwikkeling van nieuwe producten en diensten;


WIE HEEFT TOEGANG TOT DEZE GEGEVENS?

Statusfinance maakt gebruik van diensten van derden. Hierdoor hebben deze partijen hebben toegang tot onze website, server of verzamelde persoongegevens. Ter bescherming van uw gegevens, heeft Status Finance met elk van deze partijen een bewerkersovereenkomst afgesloten.

  • · Google (bezoekersstatistieken)
  • · Webstekker (webhosting)
  • · WEBSE.nl (Onderhoud Website)
  • · Webpaginabeheer.nl (Onderhoud server & domeinnaam)


PERIODE WAARIN GEGEVENS WORDEN BEWAARD

  • · Mailchimp nieuwsbrief (zolang u ingeschreven staat op onze nieuwsbrief)
  • · Google (maximaal 26 maanden)


UW RECHTEN

U heeft recht op inzage en recht op correctie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. U kan ons hiervoor contacteren via de contactpagina van deze website of via het e-mailadres dat u bovenaan deze privacy verklaring vindt Let op: om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren.

Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door Status Finance . Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. U kunt op elk gewenst moment de toestemming voor het beware of verwerken van uw gegevens intrekken.


WEIGEREN VERSTREKKEN VAN GEGEVENS

Status Finance verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Status Finance via e-mail. Uw gegevens zullen hierbij nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Status Finance .nl de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met Status Finance .nl met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.


COOKIES

Status Finance gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Status Finance gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Meer informatie over welke cookies door wie worden geplaatst, vindt u in onze cookieverklaring


AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, de instantie die toezicht houdt op correcte naleving van de Algemene Verordening Persoonsgegevens. www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

5 tips voor meer winst

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5 tips voor nog meer winst!

Administratiekantoor met boekhouders altijd in uw buurt!

Status Finance is een administratiekantoor in de regio Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het klein bedrijf op het gebied van boekhouding, financiële administratie, belasting aangifte, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. In alles wat we doen brengen wij rust gemak en geen gezeur met de Belastingdienst. Onze gedachte is dat we altijd in uw buurt zijn!

Kies de rechtsvorm die u heeft en maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek!

Contactgegevens

Bezoekadres: Parkweg 15-B 2271 AD Voorburg
Postadres: Parkweg 15-B 2271 AD Voorburg

BECON geregistreerd | KvK: 27348449
T: 070-3863702 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Status Finance NOAB 250Volg ons op facebookVolg ons op twitterVolg ons op Youtube

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Status Finance gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie