Status Filosofie

Wij zijn er voor ondernemers die een duurzame relatie met ons willen opbouwen!

Op alle niveau's van ons opereren zijn wij Innovatief, Servicegericht en Pro-actief. Hierdoor creëren wij continuïteit en een duurzaam merk.

Onze visie is onze kracht! Wij zijn Efficiënt en Accuraat, Innovatief en Betaalbaar, Persoonlijk en Recht door zee.

Persoonlijke aandacht besteden aan onze cliënten staat hoog in het vaandel. Dit is de enige manier om de cliënt te leren kennen en datgene te kunnen bieden wat zij willen.

Wij zijn er voor ondernemers die geholpen willen worden.

Administratiekantoor met boekhouders altijd in uw buurt!

Status Finance is een administratiekantoor in de regio Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het klein bedrijf op het gebied van boekhouding, financiële administratie, belasting aangifte, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. In alles wat we doen brengen wij rust gemak en geen gezeur met de Belastingdienst. Onze gedachte is dat we altijd in uw buurt zijn!

Kies de rechtsvorm die u heeft en maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek!

Contactgegevens

Bezoekadres: Parkweg 15-B 2271 AD Voorburg
Postadres: Parkweg 15-B 2271 AD Voorburg

BECON geregistreerd | KvK: 27348449
T: 070-3863702 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Status Finance NOAB 250Volg ons op facebookVolg ons op twitterVolg ons op Youtube

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Status Finance gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie