Over Status Finance

Het moderne zakendoen gaat verder dan het leveren van enkel goederen of diensten. Het gaat ook verder dan het enkel bieden van service en/of kwaliteit. De hedendaagse klant bepaalt zijn voorkeur voor een bedrijf of organisatie ook op basis van zijn/ haar gevoel. Naast alle kwaliteiten van de producten of de diensten is de indruk die men van de mensen heeft erg belangrijk.
 
En daarmee komen we bij de kern: zakendoen blijft altijd ‘Peoples Business’. Sympathie en waardering spelen vaak een doorslaggevende rol in het doen van zaken. En daar sluiten de oeroude Hollandse koopmansprincipes als ‘gunnen, vertrouwen en de juiste klik’ naadloos bij aan.

Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Raymond Schijff
Directeur Status Finance

Administratiekantoor met boekhouders altijd in uw buurt!

Status Finance is een administratiekantoor in de regio Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het klein bedrijf op het gebied van boekhouding, financiële administratie, belasting aangifte, salarisadministratie en bedrijfsadviezen. In alles wat we doen brengen wij rust gemak en geen gezeur met de Belastingdienst. Onze gedachte is dat we altijd in uw buurt zijn!

Kies de rechtsvorm die u heeft en maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek!

Contactgegevens

Bezoekadres: Parkweg 15-B 2271 AD Voorburg
Postadres: Parkweg 15-B 2271 AD Voorburg

BECON geregistreerd | KvK: 27348449
T: 070-3863702 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Status Finance NOAB 250Volg ons op facebookVolg ons op twitterVolg ons op Youtube

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Status Finance gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie